top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Шоста профорієнтаційна екскурсія до КНУБА


Шоста профорієнтаційна екскурсія до КНУБА

У КНУБА відбулася Шоста профорієнтаційна екскурсія, яка була присвячена 55-річчю Факультету автоматизації і інформаційних технологій. В рамках екскурсії із університетом познайомилися ліцеїсти Ліцею інформаційних технологій №79. Екскурсантів супроводжував класний керівник – випускник ФАІТ Ігор Геннадійович. Разом з ліцеїстами на екскурсію до КНУБА приїхали випускники коледжів, учні 11-х і 10-х класів та їх батьки.

Про навчання на факультеті автоматизації і інформаційних технологій екскурсантам розповіла доцент кафедри кібербезпеки та комп’ютерної інженерії Шабала Євгенія Євгенівна з асистентом кафедри автоматизації технологічних процесів Вольтерсом Андрієм Олександровичем в лабораторії Game Hub.

Оскільки учні і студенти приїхали після уроків, директор їдальні Жанна Анатоліївна перед екскурсією у лабораторію «Випробувань в’яжучих та бетонів» запросила на чай з пиріжками. В лабораторії «Теплової обробки» та у «Випробувальному центрі будівель і споруд» екскурсію провів завідувач лабораторії кафедри технологій будівельних конструкцій і виробів Смешко Володимир Володимирович.

Після екскурсії частина гостей пішла у приймальну комісії дізнатися, що собою являє «Вага балу при вступі» і про вступ на Будівельний факультет. А інша частина пішла у відділення довузівської підготовки отримати більше інформації про курси підготовки до творчого конкурсу для вступу на Архітектурний факультет.

Профорієнтаційні тематичні екскурсії – це гарний спосіб активізувати професійне самовизначення школярів, розвинути їх пізнавальну активність та розширити кругозір про світ професій.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна



85 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page