top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Форум "Успішний 11-класник"


29 вересня 2019 року у Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбулася подія, яку відвідали біля 1000 одинадцятикласників. КНУБА – один з небагатьох провідних вищих навчальних закладів України, що були запрошені організаторами на форум.

Всеукраїнський форум «Успішний 11- класник» – це масштабна освітня подія, на якій зібралися експерти з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представники найкращих державних та приватних закладів вищої освіти України, освітніх компаній та курсів. Спікери провели цікаві лекції та майстер-класи, а менеджери з підбору персоналу розказали про переваги роботи в провідних компаніях України з єдиною метою – дати кожному абітурієнту можливість вибрати для себе ідеальне майбутнє та втілити мрії в життя.

Київський національний університет будівництва і архітектури на форумі представляли співробітники відділення довузівської підготовки – викладач кафедри фізики Бірук Яна Ігорівна і викладач кафедри автоматизації технологічних процесів Сідун Катерина Василівна, а також відповідальний секретар приймальної комісії Суханевич Марина Володимирівна.

Представники університету розповідали про студентське життя, дозвілля, спортивні досягнення студентів, про їх суспільну і громадську діяльність, про можливість отримання паралельної освіти і систему подвійних дипломів у КНУБА. Усіх відвідувачів стенду нашого університету було запрошено на профорієнтаційну екскурсію 10 жовтня 2019р., а також на День відкритих дверей, що відбудеться 9 листопада 2019 року, де майбутні абітурієнти зможуть поспілкуватись із деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами і студентами.

Фахівець відділення

довузівської підготовки

Бірук Яна

28 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page