top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

УВАГА! ПРОБНИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС


Шановні абітурієнти!

Київський національний університет будівництва і архітектури

запрошує Вас до участі у пробному творчому конкурсі для вступу

на спеціальності Архітектурного факультету

-191 Архітектура та містобудування;

-022 Дизайн;

-023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.

На перший освітній рівень - бакалавр.

· Конкурсні випробування відбудуться: 17 квітня 2021 року.

· Формат проведення: on-line.

· Розклад:

- Рисунок 9:00 - 12:00. На форматі А3 зобразити постановку, що складається з 5-7 побутових предметів (гранних форм, тіл обертання на тлі драперії).

- Композиція 12:15 - 13:45. На форматі А3 з заданих 5-7 геометричних тіл створити композицію за визначеною умовою (динамічну, статичну, семметричну і т. п.). Кольором посилити композиційне рішення.

- Клаузура (для скороченої форми навчання) 12:15 - 14:45. На форматі А2 виконати завдання з основ архітектурного проектування : ескіз-проект архітектурної форми на задану тему - плани, фасади, розрізи, перспектива.

- Графіка - креслення 14:00 - 16:00. На форматі А3 за двома ортогональними проекціями побудувати третю проекцію і аксонометрію.

- Живопис 14:00 - 17:00. На форматі А3 зобразити акварельними фарбами натюрморт, що складається з 5-ти предметів (глечик, тарілка, овочі, фрукти) на тлі драперій.


З розгорнутою програмою з дисциплін фахових випробувань можна ознайомитись на сайті приймальної комісії КНУБА за посиланням http://vstup.knuba.edu.ua/ukr/?page_id=6782.

За вказаним часом початку творчого конкурсу будуть розміщені завдання на офіційному сайті knuba.edu.ua, телеграм-каналі https://t.me/KNUBA_open , інстаграм-каналі https://www.instagram.com/knuba_open/, у Faceebok КНУБА офіційна сторінка. Виконані роботи необхідно надіслати на електронні адреси, які будуть вказані у завданнях у зазначений час.

Роботи будуть ранжовані за категоріями, що надасть абітурієнтам можливість оцінити свій рівень підготовки на даний час.

Кращі роботи будуть відзначені грамотами, які абітурієнт зможе отримати в період вступної кампанії.




286 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page