top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

У КНУБА відбувся День відкритих дверей


У КНУБА відбувся День відкритих дверей

Сьогодні, 10 листопада, у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбувся довгоочікуваний масштабний профорієнтаційний захід «День відкритих дверей». КНУБА відкрив двері для старшокласників, студентів коледжів та їх батьків. До нас завітали абітурієнти на лише з Києва і Київської області, але й з Чернігівщини, Полтавщини, Житомирщини, Хмельниччини, Кіровоградщини, Одещини, Сумщини, Вінниччини, Черкащини, Херсонщини, Волинщини, Харкова, Запоріжчини, Маріуполя, Миколаєва, Закарпаття, Дніпра. Гості мали можливість познайомитися не лише із університетом, а з будівельною і суміжними з нею галузями загалом.

Зустрічали гостей свята студенти університету з подарунками і сувенірами від КНУБА – брендованими папками, ручками, календариками, чашками, блокнотами, матеріалами для підготовки до ЗНО. Майбутні абітурієнти мали змогу не лише здійснити екскурсію університетом – відвідати лекційні зали, аудиторії, лабораторії, бібліотеку, музей, а й познайомитися і поспілкуватися з ректором, деканами, завідувачами кафедр, викладачами і студентами. Вони розповіли про умови вступу до університету, навчання і можливості займатися науковою роботою, приймати участь у суспільно-громадській роботі, займатися у багато чисельних спортивних секціях і гуртках, а також приймати участь у творчих і розважальних заходах. Потенціальних студентів цікавили спеціальності, за якими можна здобути освіту в КНУБА, можливість проживати у гуртожитку, сертифікати ЗНО для вступу та умови проходження творчого конкурсу для вступу на спеціальності Архітектурного факультету.

Під час зустрічі із майбутніми студентами ректор КНУБА Куліков Петро Мусійович розповів про розвиток будівельної галузі в Україні, місце КНУБА в рейтингах провідних вищих навчальних закладів Києва і України та перспективності отримання освіти за спеціальностями і спеціалізаціями, що пропонує КНУБА своїм абітурієнтам. Відповідальний секретар приймальної комісії Суханевич Марина Володимирівна розказала про особливості вступної компанії 2019 року. А представник Київського регіонального центру оцінювання якості ознайомив одиннадцятикласників і студентів коледжів із проведення Зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. Завідувач відділення довузівської підготовки Бурдейна Наталія Борисівна ознайомила із формами, напрямками, термінами, умовами і перевагами підготовки абітурієнтів до творчого конкурсу і ЗНО у КНУБА. Голови студентського самоврядування університету Слободянюк Олександр розказав чому молодь обирає саме Київський національний університет будівництва і архітектури.

Після цього гості розійшлися по факультетам на профорієнтаційні бесіди з деканами і відвідали лабораторії університету. Особливо запам’яталися і сподобалися молоді лабораторія Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням, лабораторія «GameHub», лабораторія технологій підключення систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання до зовнішніх мереж та децентралізований джерел теплоти, лабораторії дослідження будівельних матеріалів, бетонів і розчинів, лабораторія сучасного геодезичного та фотограмметричного обладнання та багато інших. Абітурієнти Архітектурного факультету прийняли участь у майстер-класі з рисунку, композиції, креслення, живопису і клаузури, які для них провели викладачі кафедр цього факультету.

Студенти університету провели розіграш призів серед своїх майбутніх наступників. За умовами конкурсу необхідно було виставити фото в Instagram з хештегом #КНУБАopen і отримати максимальну кількість переглядів – головний приз – комплект з трьох підручників «Підготовка до ЗНО і вступу до КНУБА» з української мови і літератури, математики і фізики.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна





83 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page