top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Третя профорієнтаційна екскурсія до КНУБА


24 січня 2019 року відбулася Третя профорієнтаційна екскурсія до Київського національного університету будівництва і архітектури. Познайомитися з КНУБА, не дивлячись на морозну погоду і засніжені дороги, завітали учні сьомих, дев’ятих, десятих і одинадцятих класів шкіл, ліцеїв і гімназій Києва. Білої Церкви, Броварів, села Іванковичі Васильківського району Київської області. Разом із дітьми до університету приїхали батьки, хтось познайомитись, а дехто в гості до рідного вишу пригадати студентські роки, поспілкуватись із викладачами.

На гостей чекала лекція-відеопрезентація «Знайомство із будівельною галуззю та КНУБА», під час якої можна було дізнатись про умови вступу, підготовку до ЗНО, про спеціальності та спеціалізації, за якими можна отримати освіту, систему подвійних дипломів, про дозвілля студентів, заняття спортом, про участь наших студентів у громадських та суспільних проектах. Фахівець відділення довузівської підготовка Сідун Катерина Василівна відповіла на всі питання. Абітурієнтів цікавило чи мають вони можливість вступати на спеціальності архітектурного факультету та на інженерні спеціальності одночасно, як правильно при цьому подати документи і які у цьому році будуть особливості проходження творчого конкурсу. Батьки розпитували про переваги отримання подвійного диплому при паралельному навчанні у КНУБА і європейських вищих навчальних закладах.

Фахівець сектору профорієнтаційної роботи відділення довузівської підготовки КНУБА Бірук Яна Ігорівна провела цікаву і змістовну екскурсію університетом. Лекцію про енергозберігаючі технології в лабораторії Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням прочитав кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій будівельного виробництва Шарапа Сергій Павлович. Екскурсію по лабораторії «GameHub» із створення комп’ютерних ігор гостям Факультету автоматизації і інформаційних технологій провела кандидат технічних наук, доцент кафедри кібербезпеки та комп’ютерної інженерії Шабала Євгенія Євгеніївна.

Майбутнім абітурієнтам КНУБА дуже сподобався інтер’єр, домашня атмосфера їдальні і духмяні яблучні пиріжки з гарячим чаєм. Після перерви екскурсію по майстерням Архітектурного факультету гостям провів заступник декана Король Володимир Петрович.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна




105 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page