top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Студенти КНУБА прийняли участь у Міжнародному Експофорумі "Будівництво.Архітектура.Нерухомість"


26-28 вересня Київський національний університет будівництва і архітектури бере участь у Міжнародному ЕкспоФорумі «Будівництво. Архітектура. Нерухомість», що проходить у Міжнародному виставковому центрі. Разом із викладачами і керівництвом університету – ректором П.М. Куліковим, завідувачем кафедри машин і обладнання технологічних процесів І.І. Назаренком і завідувачем відділення довузівської підготовки Н.Б. Бурдейною, студенти прийняли безпосередньо участь в офіційному відкритті виставки, поспілкувалися із заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Л.Р. Парцхаладзе і президентом Будівельної палати України, героєм України П.С. Шилюком.


Під час круглого столу кнубівці стали учасниками підписання Меморандуму про співробітництво між Будівельною палатою України та Асоціацією міст України та мали змогу залучитися до обговорення питання «Реалізація державних та регіональних житлових програм – шлях до вирішення проблеми забезпечення житлом громадян, що потребують соціального захисту». Студенти прийняли також участь у Фестивалі будівельного сервісу, а завтра планують відвідати Марафон проектів.

Будівельні конструкції, покрівельні матеріали, фасади, віконні та дверні системи, а також кераміка і сантехніка – ось неповний перелік основних розділів експозиції. На виставці студенти КНУБА вивчають актуальні питання будівництва та експлуатації будинків відповідно до нових екологічних та технологічних стандартів, оскільки формат проведення заходу дозволяє одночасно і максимально повно охопити всі аспекти розвитку будівельної галузі в Україні та у світі.


Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Н.Б.

32 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page