top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Старшокласники Солом'янського району познайомилися з КНУБА



Протягом тижня більше 800 старшокласників познайомилися з Київським національним університетом будівництва і архітектури. Учні 9-х, 10-х і 11-х класів середньої загальноосвітньої школи №279 імені Петра Григоренка, гімназії №318 «Міленіум», спеціалізованої школи №43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу «Грааль», середньої загальноосвітньої школи №174, спеціалізованої школи №187, середньої загальноосвітньої школи №12, ліцею №144 імені Григорія Ващенка і середньої загальноосвітньої школи №229 поспілкувалися із представниками факультетів.

Декани, їх заступники, викладачі і студенти КНУБА розповіли про КНУБА – університет, що займає провідні позиції в рейтингах «Кращі вищі навчальні заклади столиці України», «Топ-200 вищих навчальних закладів України», «Виші України за показником «Зараховано на бюджет»» і перше місце серед вищих навчальних закладів, що готують фахівців галузі «Будівництво і архітектура». КНУБА здійснює підготовку бакалаврів і магістрів за 24 спеціальностями і 41 спеціалізацією на 7 факультетах університету.

Молодь цікавили умови прийому, перелік сертифікатів ЗНО для вступу на різні спеціальності, а також підготовка до творчого конкурсу і ЗНО, які відділення довузівської підготовки пропонує абітурієнтам КНУБА. Студенти поділилися із учнями історіями про вступ, своє життя, навчання, дозвілля, розповіли про можливості занять спортом – басейн, тренажерні зали, участь у спортивних змаганнях з футболу, волейболу, різних видів боротьби. Про участь у розважальних заходах, соціальних і громадських проектах.

Учнівській молоді сподобалися сувеніри і подарунки, які для них підготував Київський національний університет будівництва і архітектури – буклети, папки, ручки і навчальні матеріали для підготовки до ЗНО.

Завідувач відділення довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна


26 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page