top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Старшокласники Подільського району познайомилися з КНУБА



Напередодні травневих свят учні випускних класів шкіл Подільського району № 93, № 193 і Гімназії «Либідь» відвідали Київський національний університет будівництва і архітектури. Зустріч стала можливою за підтримки депутата Київради Вадима Павловича Сторожука, який був ініціатором профорієнтаційного візиту старшокласників до КНУБА і організував поїздку двома комфортабельними автобусами весняним Києвом.

Зустріч розпочалася із символічного фотографування на згадку і продовжилася в одній із лекційних аудиторій головного корпусу університету, де учні могли відчути себе студентами, сидячи за партами амфітеатру.

Завідувач відділення довузівської підготовки – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики Бурдейна Наталія Борисівна вручила подяки від ректора КНУБА Кулікова П.М. «за активну участь у профорієнтаційній роботі серед учнівської молоді» депутату Київради Сторожуку Вадиму Павловичу і педагогам шкіл «за високий професіоналізм та якісну підготовку абітурієнтів, які вступили до КНУБА». Вадим Павлович закликав молодь підтримувати розвиток і процвітання України вступом до українських вищих навчальних закладів.

У стінах університету випускники дізнались про будівельну і суміжні до неї галузі, їх розвиток і значення для економіки і господарства України, про спеціальності, які своїм абітурієнтам пропонує КНУБА, працевлаштування та кар’єрні досягнення наших випускників. Заступник завідувача відділення довузівської підготовки – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри інформаційних технологій проектування та прикладної математики Доля Олена Вікторівна розповіла абітурієнтам про важливість своєчасного правильного вибору професії і спеціальності, правила вступу у 2018 році, розказала про навчання в університеті, можливість отримання подвійних дипломів студентами КНУБА у європейських вищих навчальних закладах, залучення студентів до наукової роботи в університеті, різноманіття спортивних гуртків і секцій, участь студентів КНУБА у спортивних змаганнях і соціальних проектах, про проживання та дозвілля студентів університету. Цікава бесіда супроводжувалася презентацією і відеороликами про університет.

В лабораторії "GameHub" заступник декана факультету автоматизації і інформаційних технологій – доктор технічних наук, професор кафедри інформаційних технологій проектування та прикладної математики Терентьєв Олександр Олександрович провів лекцію на тему «Стратегія проектування комп’ютерних ігор в сучасних умовах» разом із доцентами кафедри кібернетичної безпеки та комп'ютерної інженерії Шабалою Євгенією Євгеніївною та Кучанським Олександром Юрійовичем.

Екскурсію лабораторією "Науково-освітній центр проектування та досліджень будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА" провів директор лабораторії – кандидат технічних наук, доцент кафедри архітектурних конструкцій Скочко Володимир Ігоревич і кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій будівельного виробництва Шарапа Сергій Павлович.

Екскурсія головним корпусом університету завершилася у студентській їдальні, де учнів пригостили смачним обідом. Усі гості КНУБА отримали на згадку рекламні презенти і сувеніри від КНУБА.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна




177 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page