top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Розпочалася реєстрація на ЗНО-2021





Київський національний університет будівництва і архітектури нагадує своїм абітурієнтам про те, що з 1лютого до 5 березня включно триватиме реєстрація для участі у ЗНО.

До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

У 2021 році кожен учасник зовнішнього оцінювання може обрати для проходження тестування не більше п'яти навчальних предметів.

Випускникам шкіл та учням (студентам) закладів професійно-технічної та вищої освіти, які у 2021 році здобувають повну загальну середню освіту, результати зовнішнього незалежного оцінювання із чотирьох навчальних предметів, обраних під час реєстрації, буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію (за шкалою 1–12 балів).

· українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або українська мова і література (субтест “Атестаційні завдання”);

· математика;

· історія України (субтест “Період XX – початок XXI століття”) або іноземна мова – за вибором здобувача освіти;

· один з навчальних предметів (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Учням, які виберуть для проходження державної підсумкової атестації математику та/або іноземну мову, оцінка ДПА освіти для учнів (слухачів, студентів) закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які в 2021 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти: (за шкалою 1–12 балів) буде визначатися залежно від рівня, на якому вони цей навчальний предмет вивчали:

  • для тих, хто вивчав математику та/або іноземну мову на профільному рівні, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту та профільного рівня;

  • для тих, хто вивчав математику та/або іноземну мову на рівні стандарту, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту.

Випускники 2021 року також можуть додатково обрати п'ятий предмет для складання зовнішнього незалежного оцінювання з переліку предметів ЗНО.

З 04 червня до 30 червня – оголошення результатів ЗНО та ДПА

29 червня – 16 липня – проведення додаткової сесії

До 23 липня – оголошення результатів додаткової сесії

Результати з певного навчального предмета визначаються за: рейтинговою шкалою 100-200 балів – для усіх учасників, які подолали поріг «склав / не склав»; критеріальною шкалою 1-12 балів – для учасників з числа випускників системи середньої освіти поточного навчального року, які обрали цей навчальний предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього оцінювання. Рішення про встановлення порога «склав / не склав» ухвалює експертна комісія з визначення рейтингової оцінки.

З урахуванням установленого порога «склав / не склав» здійснюється генерування таблиці за шкалою 100-200 балів. Таблиці за шкалою 1-12 балів розробляються та ухвалюються експертною комісією з визначення оцінки рівня навчальних досягнень. Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання.

За матеріалами сайту testportal.gov.ua


Відповідальна за пункт

проведення ЗНО КНУБА

Тетяна Петруньок

147 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page