top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Профорієнтаційний табір -Університетська зміна



У перший день листопада Київський національний університет будівництва і архітектури прийняв участь у тижневому проекті «Університетська зміна», під час якого учні старших класів України мають можливість познайомитись з 12 кращими університетами Києва, серед яких КНЕУ, КПІ, КНУ ім. Т. Шевченка, НУХТ, КНУТД, КНУК, НАУ, НПУ ім. Драгоманова, НМУ ім. О.О. Богомольця, НаУКМА, НТУ.

Цей захід відбувся завдяки освітній компанії IBS Education, що спеціалізується на профорієнтації. Щоб діти могли зробити свідомий вибір майбутньої професії ще зі школи, IBS Education організовує на канікулах профорієнтаційні табори. Програма спланована таким чином, щоб за тиждень канікул підліток спробував різні професії та зміг визначити яка з них йому справді цікава.

Старшокласники Києва, Черкас, Івано-Франківська, Житомирської області мали змогу поспілкуватися із фахівцями з профорієнтації КНУБА – Долею Вікторією і Сідун Катериною Василівною, які розповіли про будівельну галузь України, про умови вступу, навчання та провели цікаву екскурсію університетом.

Цікаву лекцію про енергозберігаючі технології абітурієнтам прочитав доцент кафедри технологій будівельного виробництва, кандидат технічних наук Шарапа Сергій Павлович в лабораторії Науково-освітнього центру проектування та дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням. Заступник декана факультету геоінформаційних систем та управління територіями провела майстер-клас під час якого абітурієнти навчилися запускати дрон.

Завідувач кафедри кібербезпеки та комп’ютерної інженерії, професор Хлапонін Юрій Іванович і доцент Шабала Євгенія провели цікаву лекцію в лабораторії «GameHub». А в лабораторії технологій підключення систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання до зовнішніх мереж та децентралізованих джерел теплоти дівчат і хлопців зустрів декан факультету інженерних систем і екології доктор технічних наук, професор Приймак Олександр Вікторович. А на завершення наші гості могли познайомитися з роботою 3D принтера, який знаходиться в учбовій лабораторії сучасних технологій Сomputational architecture.


Завідувач відділення довузівської підготовки

Бурдейна Н.Б.





63 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page