top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Освіта та кар'єра - День Студента

Обновлено: 25 нояб. 2019 г.

Київський національний університет будівництва і архітектури прийняв участь в головній освітній події осені – XXXVI Міжнародній освітній виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2019» та виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», що проходили у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" по вул. Хрещатик, 2 в м. Києві протягом 15-16 листопада 2019 року. Виставка проходила за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Посольств Франції, Словаччини, Чехії, Польщі в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Відкриваючи виставку, Президент Національної академії педагогічних наук України, академік В.Г.Кремень, з нагоди Дня Студента побажав молоді бути активними творцями свого майбутнього: розвивати здібності, спілкуватися й запозичувати краще з міжнародного досвіду, пам’ятаючи про вагомі національні освітні традиції і наукові напрацювання, у професійному зростанні долати труднощі з упевненістю переможців.

Окрім КНУБА у виставці прийняли участь 46 провідних закладів вищої освіти України і представники закладів вищої освіти Болгарії, Іспанії, Німеччини, Франції, Словаччини, Чехії і Польщі. За програмою виставки відбулося проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді. За 2 дні роботи найбільшої освітньої виставки України, в ній прийняло участь більше 7000 відвідувачів.

На стенді КНУБА студенти, викладачі та фахівці відділення довузівської підготовки проводили консультації з відвідувачами та обмінювалися досвідом і налагоджували контакти з представниками закладів загальної середньої та вищої освіти України та Європи. До стенду підходили бувші випускники нашого університету зі словами вдячності за незабутні найкращі роки та якісну освіту, розповідали про власні кар’єрні здобутки. Абітурієнтам 2020, 2021 і 2022 років кнубівці розповідали про галузі, спеціальності і освітні програми, за якими університет пропонує здобути освіту своїм студентам. Познайомитися з лабораторіями, спеціалізованими аудиторіями, майстернями, відвідати майстер-класи та зануритися в навчально-наукову атмосферу університету школярів та їх батьків запрошували 12 грудня на профорієнтаційній екскурсії. Багатьох цікавили не лише порядок і умови вступу до КНУБА, а й способи і форми підготовки до ЗНО та творчого конкурсу на підготовчих курсах.

В рамках роботи виставки відбувся виставковий конкурс за різними категоріями та номінаціями серед вищих навчальних України із нагородженням Гран-прі, Золотими, Срібними та Бронзовими медалями переможців. Київський національний університет будівництва і архітектури удостоєний почесного звання і отримав диплом «Лідер вищої освіти України» та виборов Гран-прі в номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді».

Завідувач відділення

довузівської підготовки КНУБА

Наталія Бурдейна



23 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page