top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Моя майбутня професія


10 листопада 2018 року у конгрес-холі «Український дім» у м. Києві  (вул. Хрещатик, 2) відбулася Перша профорієнтаційна конференція “Моя майбутня професія”, організатором якої є освітня компанія IBS Education.

Майбутні абітурієнти та їх батьки мали можливість поспілкуватися з представниками кращих університетів України, дізнатися про найбільш популярні професії та їх перспективи та прослухати цікаві лекції з профорієнтації від провідних спікерів зі сфери освіти та бізнесу. Серед спікерів були Сергій Квіт – міністр освіти і науки України у 2014-2016 роках, Вікторія Щербіна – директор школи Монтессорі, Олександр Павленко засновник та генеральний директор компанії IBS Education, Яніна Андреєва – українська акторка, теле- і радіоведуча та інші.

На конференції, окрім Київського національного університету будівництва і архітектури, були присутні представники таких університетів як КНУ ім. Тараса Шевченка, НаУКМА, КПІ ім. І.Сікорського, НАУ, КНТЕУ, КНЕУ, НМУ ім. О.О, Богомольця, НПУ ім. Драгоманова, КНУТД, КНУКіМ та багато інших.

Київський національний університет будівництва і архітектури представили фахівець відділення довузівської підготовки, викладач кафедри автоматизації технологічних процесів Сідун Катерина Василівна, студент факультету інженерних систем та екології Філінський Микола і студенти будівельного факультету Ченчик Галина і Кузьмін Валерій.


Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна




76 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page