top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Конкурс наукових робіт майбутніх архітекторів


Вже п’ятий рік поспіль в КНУБА працює секція «Архітектура та дизайн» Київської малої академії наук. Учні-вихованці секції кожен рік, під керівництвом викладачів Університету із захопленням вивчають і досліджують цікаві теми архітектурно-дизайнерського напрямку. Зі своїми розробками талановита учнівська молодь кожен рік приймає участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

За п’ять років навчання в секції пройшло близько 100 учнів 9-11 класів, з них написали та захистили на конкурсі 59 наукових робіт. Наукові здобутки у стінах Університету стали запорукою в усвідомленому виборі професії. Талановиті учні щороку вступають до КНУБА і продовжують займатися науковою діяльністю у стінах нашого Університету.



Конкурс науково-дослідницьких робіт відбувається на Архітектурному факультеті на початку лютого, головою журі конкурсу є декан факультету, професор Кащенко Олександр Володимирович. Членами журі конкурсу є завідувач кафедрою дизайну архітектурного середовища, професор Тімохін Віктор Олександрович, завідувач кафедрою інформаційних технологій в архітектурі, професор Товбич Валерій Васильович, доцент кафедри ландшафтної архітектури Яценко Віктор Олександрович.

Захист відбувається в дружній, творчій атмосфері! Відкриває конкурс ректор Університету, професор Куліков Петро Мусійович та перший проректор Чернишев Денис Олегович, які вітають учасників і бажають їм перемоги.

Доцент кафедри інформаційних технологій в архітектурі

Кузьмина А.В.




223 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page