top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

КНУБА прийняв участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2019»


12-13 квітня 2019 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) у місті Києві проходить ХХХІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2019» та виставка закордонних навчальних закладів «Education abroad». На урочистому відкритті виставки були присутні – президент НАПН України Кремень Василь Григорович, посли Кіпру і Словаччини.

Мета проведення виставки – це залучення суспільного інтересу до освіти, пропаганда досягнень України в цій сфері, формування єдиного українського освітнього простору; інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном; а також презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів і круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних освітянських технологій.

Під час роботи виставок кожен бажаючий має змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном безпосередньо від представників як українських, так і закордонних навчальних закладів. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей, відвідувачі мають можливість відвідати тематичні семінари та презентації представників закордонних навчальних закладів, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, закладів вищої освіти.

У виставці, окрім Київського національного університету будівництва та архітектури, приймають участь провідні заклади вищої освіти в Україні – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Національний університет харчових технологій, Київський університет ім. Бориса Грінченка, Національна академія внутрішніх справ, Національний фармацевтичний університет та інших заклади із різних регіонів України.

Виставка розрахована на тих, хто хоче отримати вищу освіту і навчатися в Україні або за кордоном, а також тих, кого цікавлять програми вивчення іноземних мов, середня освіта та працевлаштування як під час, так і після закінчення навчання. У виставках беруть участь заклади освіти та освітні організації України, Німеччини, Чехії, Польщі, Греції, Литви, Словаччини, Іспанії, Великобританії, Кіпру, США. Окремими павільйонами представлені заклади освіти Польщі, Чехії, Словаччини, Німеччини.

Під час нагородження найкращих вищих закладів освіти завідувач відділення довузівської підготовки Бурдейна Наталія Борисівна отримала Диплом, яким нагородили Київський національний університет будівництва і архітектури в категорії «Лідер вищої освіти», а також Гран-Прі у номінації «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до навчання у вищому навчальному закладі».

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна





41 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page