top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

КНУБА прийняв участь у галузевій виставці KyivBuildUkrain

Обновлено: 20 мая 2021 г.


З 18 по 20 травня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі столиці проходить Міжнародна будівельна та інтер’єрна виставка KyivBuildUkraine в якій приймають участь понад 200 компаній - виробники і постачальники будівельних, оздоблювальних матеріалів та інструментів, техніки і обладнання.

Виставка представляє розмаїття послуг і продукції ринку будівництва - починаючи з ідеї архітектора до здачі проекту. Завдяки чітко сегментованій експозиції, відвідувачі мають можливість повною мірою ознайомитися з представленими новинками у сферах: будівництва, архітектури, інтер'єрних рішень, ландшафтного дизайну.

Київський національний університет будівництва і архітектури традиційно приєднався до галузевих партнерів. Участь у роботі виставки прийняли - проректор з навчальної та організаційно-виховної роботи Наталія Бурдейна та завідувач відділення довузівської підготовки Тетяна Петруньок.

Студенти КНУБА відвідали виставку і мали можливість розширити географію знань про передові будівельні компанії, технології, машини та новітнє устаткування, обмінятися контактами з потенційними роботодавцями.


Завідувач сектора рекламно-агітаційної

політики КНУБА

Оксана Лаврухіна






25 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page