top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

КНУБА приймає участь у XI Міжнародній спеціалізованій виставці«Київський Технічний Ярмарок-2019»


З 2 по 5 квітня Київський національний університет будівництва і архітектури приймає участь в XI Міжнародній спеціалізованій виставці «Київський Технічний Ярмарок-2019», яка проходить на території Міжнародного Виставкового центру у Києві.

Головна мета виставки – демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняним підприємствами та країнами близького і далекого зарубіжжя. Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, а також надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

У виставці прийняли участь провідні заклади вищої освіти України, які представили свої наукові доробки – Київський технічний університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського» і Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського.

На виставці наш університет, окрім відділення довузівської підготовки (завідувач сектора рекламно-агітаційної політики Лаврухіна О.В.), представляють провідні науковці і викладачі випускаючих кафедр:

- Автоматизації технологічних процесів (Сідун К.В.);

- Будівельних машин (Горбатюк Є.В.);

- Машин та обладнання технологічних процесів (Міщук Є.О., Космінський І.В.);

- Охорони праці та навколишнього середовища (Кривомаз Т.І.);

- Технології будівельного виробництва (Лепська Л.А., Басараб В.А.);

- Водопостачання і водовідведення (Бурлай В.А., Кравчук О.А.);

- Теплогазопостачання і вентиляції (Дмитроченкова Е.І.);

- Будівельних матеріалів (Суханевич М.В., Бондаренко О.П.);

- Металевих і дерев’яних конструкцій (Пікуль А.В., аспіранти Цюпін Є., Дауров М.).

Для КНУБА участь у цій виставці – це унікальна можливість налагодити довгострокові наукові та навчальні зв’язки з провідними зарубіжними та вітчизняними промисловими виробниками, а також популяризувати свої науково-дослідні на навчально-наукові напрями роботи. Викладачі мають можливість розширити свої пізнання щодо новітніх галузевих технологій, розробок та їх впровадження. Студентам цікаво і корисно ознайомитись з сучасними технологіями у металообробці, металургії, машинобудуванні, виробництвом інструментів, насосного обладнання, компресорів, приводів і двигунів, познайомитись з новітніми методами обробки поверхонь та їх захисту від корозії, дізнатись про виробництво і використання неметалевих матеріалів у промисловості, ознайомитись із світовими і вітчизняними способами водо підготовки і очистки стоків, побачити сучасне обладнання для діагностики, контролю, автоматизації та управління виробничими процесами, а також налагодити зв’язки з роботодавцями.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна





64 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page