top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

КНУБА в Telegram-канал


Сучасне життя стало неможливе без соціальних мереж, особливо для молодого покоління. Ці ресурси підкорили користувачів будь-якого віку. Соціальні мережі створювалися із розважально-комунікативною метою. Сьогодні вони набули інформаційно-навчального призначення. Популярним та багатофункціональним мессенджером є Telegram-канал. KNUBA OPEN – Telegram-канал для поширення публічної інформації про університет, висвітлення новин, подій та анонсування заходів, що відбуваються у КНУБА. Telegram-канал KNUBA OPEN – це новий сучасний тренд, через який відбуватиметься комунікація керівництва, викладачів та студентів КНУБА із абітурієнтами-2020 та їх батьками.

Користувачі Telegram-каналу KNUBA OPEN матимуть можливість дізнатися про університет, умови вступу, прийняти участь у відеоконференціях та поспілкуватися із деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами та студентами. Задати їм усі питання, які хвилюють абітурієнта.

На нашому каналі можна переглянути віртуальні екскурсії по факультетам, подивитись інтерв’ю з деканами із серії зустрічей «За чашкою кави». «Чому я навчаюся у КНУБА» розкажуть наші студенти. Також, на Telegram-каналі, ви дізнаєтеся про дозвілля та відпочинок студентів, про розважальні, спортивні та інтелектуальні заходи, які проводить наш університет.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал KNUBA OPEN та дізнавайтеся більше цікавої інформації!



196 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page