top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

День відкритих дверей КНУБА!


День відкритих дверей КНУБА у форматі відеоконференцій

Розпочалася серія заходів «День відкритих дверей КНУБА» у форматі відеоконференцій з представниками факультетів. Розклад виходу в ефір факультетів впродовж тижня розміщено на телеграм-каналі KNUBA OPEN (https://t.me/KNUBA_open).

До нас завітали перші сміливі та допитливі абітурієнти, які задали організаторам відео конференцій питання, що їх хвилюють: «Чим відрізняються 192 і 194 спеціальності?», «Які умови вступу на скорочену форму навчання?», «Які умови вступу до магістратури?», «Який термін навчання на скороченій формі навчання?», «Де можна буде проходити практику?», «Які дисципліни вступники будуть вивчати на певних спеціальностях?».

Декани, їх заступники, завідувачі кафедр та викладачі факультетів надали ґрунтовні відповіді на всі питання, які цікавили і хвилюють абітурієнтів.

Відеоконференцію на факультеті Інженерних систем та екології організовували декан факультету Олександр Приймак та Яна Бірук – заступник декана з профорієнтаційної роботи. Організаторами відеоконференції на факультеті Геоінформаційних систем та управління територіями були декан факультету Олена Нестеренко та заступник декана з виховної роботи Юлія Горковчук. Зустріч з абітурієнтами факультету урбаністики та просторового планування проводили декан факультету Алірза Мамедов, заступник декана з профорієнтаційної роботи Руслана Трегуб, завідувач кафедри політичних наук Євген Перегуда. Факультет автоматизації та інформаційних технологій презентувала заступник декана Леся Соболевська.

Відеоконференції плануються щотижня. Запрошуємо до участі у наступних відеоконференціях! Підписуйтеся та дізнавайтеся більше цікавої інформації про вступ-2020 та навчання в КНУБА на телеграм-каналі KNUBA OPEN: https://t.me/KNUBA_open!

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Петруньок Тетяна Броніславівна

629 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page