top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Виїзний день відкритих дверей в київській школі №70


На запрошення директора школи І-ІІІ ступеня школи № 70 Шевченківського району міста Києва Рудько Наталії Анатоліївни 4 лютого 2019 року, представники КНУБА провели виїзний захід "День відкритих дверей".

Фахівець відділення довузівської підготовки, викладач кафедри автоматизації технологічних процесів Сідун К.В. вручила подяку Наталії Анатоліївні за високий професіоналізм та якісну підготовку абітурієнтів, які вступають до Київського національного університету будівництва і архітектури від імені ректора КНУБА П.М. Кулікова і завідувача відділення довузівської підготовки Н.Б. Бурдейної.

Зустріч Катерина Василівна розпочала з розповіді про місце будівельної галузі серед інших галузей народного господарства України. Будівельна галузь є однією з найважливіших галузей народного господарства, від якої залежить ефективність функціонування всієї системи господарювання в країні. Важливість цієї галузі для економіки будь-якої країни полягає в тому, що із розвитком будівельної галузі розвиваються: виробництво будівель­них матеріалів і обладнання, машино­будівна галузь, металургія і металообробка, нафто­хімічна промисловість, виробництво скла, деревообробна і фарфоро-фаянсова промисловість, транспортна галузь, енергетична галузь тощо. Будівництво, як ніяка інша галузь економіки, сприяє розвитку підприємств мало­го бізнесу, особливо того, який спеціалізується на будівельних, ремонтних і оз­доблювальних роботах.

Старшокласники уважно слухали про переваги навчання у КНУБА, місце КНУБА в провідних рейтингах Києва і України та перспективність отримання освіти за спеціальностями і спеціалізаціями, що пропонує КНУБА своїм абітурієнтам, особливості вступу до вищих навчальних закладів. Майбутніх абітурієнтів КНУБА цікавили питання не лише організації навчального процесу, а й можливість відвідування спортивних секцій і мистецьких гуртків, громадська діяльність і наукова робота студентів в університеті. Багато питань ставили асистенту кафедри інженерної геодезії Стрілець Валентині Станіславівні щодо курсів з підготовки до ЗНО та творчого конкурсу для вступу на архітектурний факультет, переваги навчання на курсах і додаткові бали, які можна отримати після закінчення підготовчих курсів. Зацікавили можливості паралельного навчання в європейських закладах вищої освіти та система подвійних дипломів.

Про дозвілля, участь у громадських та суспільних проектах школярі вже у приватному спілкуванні розпитували студентів університету. Тим більше, що студент КНУБА Кравченко Андрій – навчався у цій школі.

Ближче познайомитися з університетом учнів 70-ї школи запросили відвідавши профорієнтаційну екскурсію. Під час екскурсії школярі матимуть можливість відвідати лабораторії та майстерні, поспілкуватися з викладачами та студентами, долучитись до передових наукових розробок і технологій. Найближча профорієнтаційна екскурсія до Київського національного університету відбудеться 21 лютого 2019 року. А 6 квітня кнубівці запрошують гостей на День відкритих дверей.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна




40 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page