top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

Вересневі ярмарки професій


Правильно обрати професію – справа нелегка. Молодій людині, перед якою стоїть таке завдання, необхідно визначитись в усій гамі різноманітного та багатогранного світу професій, зрозуміти їхній зміст, зуміти реально оцінити свої можливості та здібності.

Ярмарок професій – це найкраща нагода отримати інформацію з перших уст. Вибір професії та навчального закладу відіграє чи не найважливішу роль у житті кожної молодої людини, а тим більше сьогодні, коли вимоги до працівників швидко змінюються.



Київський національний університет будівництва і архітектури прийняв участь у трьох вересневих ярмарках професій.

20 вересня у м. Бровари, університет представляли викладачі факультету інженерних систем та екології Марченко І.В. та студенти цього ж факультету. Ярмарку професій у Броварах відвідали понад 200 старшокласників.

У м. Обухів 20 вересня викладачам будівельного факультету Черненку К.В. та будівельно-технологічного факультету Назарчук Н.В. допомагали студенти факультету урбаністики та просторового планування. Обухівську ярмарку професій відвідали понад 1000 відвідувачів. Від викладачів КНУБА школярі отримали інформацію про навчання, умови вступу, підготовчі курси університету, а про студентське життя розповіли наші студенти.

24 вересня Ірпінським міським центром зайнятості організовано та проведено масовий профорієнтаційний захід для старшокласників та випускників загальноосвітніх закладів – Ярмарок професій, який відвідали близько 450 майбутніх абітурієнтів. Участь у заході прийняли більше 25 навчальних закладів різних рівнів акредитації.

Київський національний університет будівництва і архітектури також було запрошено на захід. Університет представляли викладач будівельно-технічного факультету Вітовецька Т.В. і студенти цього є факультету. Вони ознайомили школярів із особливостями і нововведеннями вступної компанії 2018 року, спеціальностями і спеціалізаціями, які пропонують факультети нашого університету своїм абітурієнтам. Всі учасники отримали позитив від проведеного заходу, а школярі та їх батьки отримали для себе максимум інформації, що допоможе у виборі професії та зорієнтує на майбуттнє.

Київський національний університет будівництва і архітектури відзначено подякою «За активну участь в профорієнтаційній роботі серед учнівської молоді випускних класів».

43 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


bottom of page