top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

XV Профорієнтаційна екскурсія КНУБА


10 червня у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася індивідуально-групова профорієнтаційна екскурсія. Близько 60 гостей з різних провідних навчальних закладів м. Києва та України завітали до КНУБА. Навчальний рік закінчився і абітурієнти замислюються над вибором майбутньої професії, звичайно їх цікавить: ким вони зможуть бути та які перспективи відкриваються після закінчення КНУБА? Мета такого заходу – допомогти зробити правильний вибір професії, враховуючи інтереси, схильності та таланти молодої людини, надати відповіді на всі питання, які турбують абітурієнтів.

Відвідувачів профорієнтаційної екскурсії зустрічала керівник сектору профорієнтаційної роботи – Яна Бірук. Профконсультант КНУБА – Катерина Сідун – провела цікаву та конструктивну міні-лекцію про факультети, спеціальності, особливості навчання в університеті, проживання, працевлаштування, участь у різнопланових соціальних, громадських, спортивних та культурно-масових заходах, в яких беруть участь студенти КНУБА, продемонструвала реалізовані проекти студентів і викладачів, надала вичерпні відповіді на всі питання абітурієнтів та їх батьків.

Після закінчення офіційної частини абітурієнти та їх батьки мали змогу поспілкуватися з представниками всіх факультетів КНУБА. Наші гості висловили свої позитивні враження від екскурсії, дякували за змістовність та цікаву форму проведення.

КНУБА запрошує абітурієнтів та їх батьків на наступні індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії. Оголошення про дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua, офіційній сторінці КНУБА у Facebook knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open та в Instagram knuba_open.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок

106 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page