top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

XVI профорієнтаційна екскурсія КНУБА




30 вересня у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася профорієнтаційна екскурсія з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. До КНУБА завітали біля 30 гостей з різних навчальних закладів м. Києва та України. Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Профорієнтаційна екскурсія допомагає молодому поколінню визначитися з вибором професії, розширює кругозір про сфери професійної діяльності майбутніх фахівців.

Під час екскурсії абітурієнтів та батьків познайомили з університетом, розповіли про: особливості навчання, факультети, дуальну освіту, працевлаштування, участь студентів у різнопланових соціальних, громадських, спортивних та культурно-масових заходах. Наші гості жваво цікавилися переліком спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, професіями, які вони матимуть після навчання.

Цього разу відвідувачі зустрілися та поспілкувалися з деканом Архітектурного факультету – Олександром Кащенком та деканом факультету Інженерних систем та екології – Олександром Приймаком. Декани провели цікаву бесіду та відповіли на запитання абітурієнтів та їх батьків. По завершенню екскурсії, заступник декана з профорієнтаційної роботи Архітектурного факультету – Віолета Цибочкіна запросила екскурсійну групу до творчих майстерень та лабораторій архітектурного корпусу.

КНУБА запрошує абітурієнтів та їх батьків на індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії, які відбуватимуться два рази на місяць. Оголошення про наступні дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua, офіційній сторінці КНУБА у Facebook knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open та в Instagram knuba_open.


Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок







67 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page