top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

XIV Профорієнтаційна екскурсія в КНУБА


20 травня у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася індивідуально-групова профорієнтаційна екскурсія, яку відвідали близько 40 гостей з різних навчальних закладів м. Києва та України. Даний захід має величезний емоційний вплив на абітурієнтів та батьків, оскільки отримані відповіді на питання, які їх цікавлять, дозволяють активізувати професійне самовизначення абітурієнтів, розвивати пізнавальну активність та розширювати кругозір про світ професій та спеціальностей в КНУБА

Згуртована команда співробітників відділення довузівської підготовки організувала профорієнтаційну екскурсію для наших гостей. Абітурієнтів та їх батьків цікавить вибір професійної діяльності. Тому головними питаннями стали питання: які є професії та спеціальності в КНУБА ? Які можливості працевлаштування ? Які є спортивні секції та гуртки в КНУБА ? Профконсультант КНУБА – Катерина Сідун провела цікаву і змістовну міні-лекцію про факультети, спеціальності, особливості навчання в університеті, проживання, працевлаштування, участь у різнопланових соціальних, громадських, спортивних та культурно-масових заходах, в яких приймають участь студенти КНУБА, продемонструвала реалізовані проекти студентів та викладачів. Екскурсійній групі показали сучасні навчальні аудиторії, творчі майстерні та лабораторії університету.

КНУБА запрошує абітурієнтів та їх батьків на наступні індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії. Оголошення про дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua, офіційній сторінці КНУБА у Facebook knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open та в Instagram knuba_open.


Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок

87 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page