top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

XII профорієнтаційна екскурсія

25 лютого у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбулася індивідуально-групова профорієнтаційна екскурсія, яку відвідали батьки та абітурієнти з різних навчальних закладів м. Києва та України. Профорієнтаційна екскурсія надає можливість «живого» спілкування з представниками університету, які розкривають перспективи майбутніх професій.

Згуртована команда співробітників відділення довузівської підготовки організувала профорієнтаційну екскурсію для наших гостей на вищому рівні! Зустрічала абітурієнтів та їх батьків керівник сектору профорієнтаційної роботи – Яна Бірук. Проректор Наталія Бурдейна розказала про важливість правильного підходу у виборі професії, враховуючи інтереси, схильності та таланти молодої людини. Профконсультант КНУБА – Катерина Сідун провела цікаву і змістовну міні-лекцію про особливості навчання в університеті, про працевлаштування, продемонструвала реалізовані проекти студентів та викладачів. Абітурієнти жваво цікавилися переліком спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, професіями, які вони матимуть після навчання. Майбутніх абітурієнтів запросили на навчання на підготовчі курси, де здійснюється якісна підготовка з предметів ЗНО, а також з предметів творчого конкурсу – композиції, живопису, рисунку, креслення. Заступник декана з профорієнтаційної роботи – Руслана Тригуб провела цікаву екскурсію по факультету Урбаністики та просторового планування під час якої розказала про навчальний процес на спеціальностях «Політологія» та «Право». По завершенню екскурсії, заступник декана з профорієнтаційної роботи Архітектурного факультету – Віолета Цибочкіна запросила екскурсійну групу до творчих майстерень та лабораторій архітектурного корпусу. Дивовижні скульптури, малюнки, композиції та модерн-проекти вразили та заохотили наших гостей.

КНУБА запрошує абітурієнтів та їх батьків на індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії, які відбуватимуться два рази на місяць. Оголошення про наступні дати проведення екскурсій буде розміщено на офіційному сайті університету knuba.edu.ua, офіційній сторінці КНУБА у Facebook knubaofficial, телеграм-каналі KNUBA_open та в Instagram knuba_open.


Завідувач відділення

довузівської підготовки

Тетяна Петруньок


37 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page