top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

XII Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти"


Київський національний університет будівництва і архітектури бере участь у ХІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», що протягом 26–28 травня 2021 року проходить у Київському Палаці спорту.

Захід проводиться за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Серед відвідувачів виставки – не лише учні випускних класів, студенти, їхні батьки, але й багато керівників шкіл, ліцеїв, коледжів зі всієї України, які цікавилися навчанням у КНУБА.

Напередодні вступної кампанії відвідувачів виставки цікавили спеціальності, за якими можна здобути освіту в нашому університеті, умови вступу, навчання, проживання, дозвілля, заняття спортом. Цікавлять також програми подвійних дипломів. Отримали схвальну оцінку формати і різноманіття профорієнтаційних заходів, які проводить університет для своїх абітурієнтів.

Мета виставки – об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проєктів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави й надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти й наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проєкти, програми й рішення для вдосконалення освітнього процесу.

Представники факультетів провели плідну і масштабну рекламно-агітаційну роботу серед відвідувачів виставки. Укладено низку домовленостей про співпрацю із керівництвом закладів середньої та професійно-технічної освіти.

Завідувач відділення довузівської підготовки

Тетяна Петруньок

40 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page