top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

VIII Профорієнтаційна екскурсія до КНУБА

12 вересня 2019 року абітурієнти та їх батьки зі шкіл, ліцеїв та гімназій усіх районів Києва, а саме з Київської інженерної гімназії, гімназії №283, гімназії №267, гімназії №109 ім. Т.Г.Шевченка, школи №197 ім. Дмитра Луценка, спеціалізованої школи №52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, спеціалізованої школи №129, спеціалізованої школи №64, загальноосвітніх середніх шкіл №151, №286, №275, №277 тощо, завітали до Київського національного університету будівництва і архітектури на Профорієнтаційну екскурсію, щоб дізнатися про умови вступу до університету, спеціальності та освітні програми, за якими пропонують навчання 7 факультетів університету.

Про важливість правильного підходу у виборі професії, враховуючи інтереси, схильності та таланти молодої людини, розказала завідувач відділення довузівської підготовки Бурдейна Наталія Борисівна. Обирати вищий заклад освіти і траєкторію підготовки до ЗНО, необхідно починати з вибору галузі і спеціальності. КНУБА – визнаний багатьма рейтингами лідер у підготовці фахівців галузі «Архітектура та будівництво» та багатьох суміжних з нею галузей, що здійснює підготовку фахівців за 28 спеціальностями та 45 освітніми програмами бакалаврів і 50 освітніми програмами магістрів.

Фахівці сектору профорієнтаційної роботи відділення довузівської підготовки КНУБА Доля Вікторія і Бірук Яна провели цікаву і змістовну екскурсію університетом. Заступник декана факультету геоінформаційних систем і управління територіями Горковчук Юлія Вікторівна провела майстер-клас із запускання дрону, розповіла про наукові дослідження, розробки і проекти науковців факультету, показала 3D модель університету. Екскурсія по майстерням Архітектурного корпусу, яку провів заступник декана Король Володимир Петрович, викликала жвавий інтерес. Абітурієнти задавали багато запитань стосовно підготовки до вступу, умов проживання в гуртожитках. Володимир Петрович відповів на всі запитання і запросив усіх на День відкритих дверей, який відбудеться 9 листопада в Центрі культури і дозвілля КНУБА. Під час заходу викладачі Архітектурного факультету проведуть майстер класи з рисунку, композиції, графіки-креслення, живопису і клаузули. А під час Пробного творчого конкурсу абітурієнти Архітектурного факультету зможуть випробувати свої сили і скорегувати траєкторію підготовки до вступу-2020.

А в кінці екскурсії на гостей чекав приємний сюрприз від Київського національного університету будівництва і архітектури – вінтажна ретро-листівка з персональною фотографією кожного гостя екскурсії.

Фахівець відділення

довузівської підготовки

Доля Вікторія





55 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page