top of page
Поиск
  • Фото автораknucaentrants

VII Профорієнтаційна екскурсія до КНУБА


20 червня 2019 року абітурієнти та їх батьки з Києва, Умані, Білої Церкви, м. Заводське Полтавської області завітали до Київського національного університету будівництва і архітектури на Профорієнтаційну екскурсію, щоб дізнатися про умови вступу до університету, спеціальності та освітні програми, за якими пропонують навчання 7 факультетів університету.

Як обирати вищий заклад освіти, про важливість правильного підходу у виборі професії, враховуючи інтереси абітурієнта, про вступну кампанію 2019 року, спеціальності та спеціалізації, які можна отримати в нашому університеті, про систему подвійних дипломів і паралельного навчання, про умови проведення Творчого конкурсу розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Суханевич Марина Володимирівна.

Фахівці сектору профорієнтаційної роботи відділення довузівської підготовки КНУБА Бірук Яна і Доля Вікторія провели цікаву і змістовну екскурсію університетом. Показали навчальні корпуси, лабораторії кафедр та наукових установ університету. Провели майбутніх абітурієнтів майстернями архітектурного факультету. Розповіли про міжнародну співпрацю, географію міжнародних зв’язків. Абітурієнтів зацікавила можливість паралельно із навчанням у КНУБА займатися науково-дослідною роботою, спортом, перспективи духовного розвитку і творчої самореалізації, а також вразив перелік партнерів і роботодавців університету.

Фахівець сектору підготовчих курсів Парасюк Наталія Іванівна розповіла про підготовчі курси до ЗНО та творчого конкурсу для вступу на архітектурний факультет та запросила на навчання випускників 10-го класу у вересні.

КНУБА – визнаний багатьма рейтингами, міжнародними навчальними і науковими партнерами, представниками виробництва і бізнесу лідер у підготовці фахівців галузі «Архітектура та будівництво» та багатьох суміжних з нею галузей, що здійснює підготовку фахівців за 27 спеціальностями та 45 освітніми програмами бакалаврів і 50 освітніми програмами магістрів.

Завідувач відділення

довузівської підготовки

Бурдейна Наталія Борисівна







82 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page